Malo apdejtova o mom autu...

Motor na 402 u rijeci nije izdržao shot od 75 konja nitra. Baca kompresiju na ventildekl i izbacuje ulje kroz èep. Dimi k'o turèin. Svejedno, u pratnji Kevina i Vedrana (deèki, još jednom veliko hvaaaalaaa), stigao sam do Zagreba. Tokom puta ulio 3 litre ulja, pritisak ulja je sve vrijeme bio OK, grijalo se i do 110 stupnjeva.
Uz pomoæ Riže ubacio sam odmah iduæi dan rezervni C20NE, tako da je Vectra Opet u pogonu. Jedino još moram kupiti 5 litara Ivasola da operem motorni prostor jer SVE ispod haube ima sloj ulja na sebi

Ali išao je dobro u drugoj i treæoj na 75 konja

hehehe
[yt=425,350]rjp2UpnXLYc[/yt]
Uhvatio tmurno nebo prije neki dan, pa dobio inspiraciju za par slika... evo par wallpapera u rezoluciji 1600x1200.

Enjoy

Prije tjedan dana sam imao interesantnu situaciju - ispuhana guma, a zakrpa-spray ne pomaže

Sreæom, uskoèili su Vedran_GSI i Marko (ne znam kako bih našao rijeèi zahvale za njih dvojicu

), te smo nabacili rezervu i uspješno odfurali Vectru doma. Onda malo gimnastièarenja u 22 sataa naveèer - namontirao zimski set, ubacio 4 gume i stare gume sa felgama u auto (da, stalo je sve... lol). Juèer ujutro, gume namontirane kod meštra Krune iz Bestovja. Moram priznati da sam zadovoljan sa felgama - u 2 godine vožnje su ostale potpuno okrugle :bouncing:

Onda pravac kod Pavièiæa da riješimo zujanje i vibracije u prednjem ovjesu. Moja pretpostavka da je lager u pitanju je bila toèna - no frajer se malo zapekao, pa smo ga izvukli tek uz 200 bara pritiska na hidrauliènoj preši, uz zagrijavanje letlampom. Naravno da neki dijelovi više nisu bili upotrebljivi

Nabavljen novi stup ovjesa i vanjski zglob kod glavèine. Sve natrag uspješno umontirano, stegnuto, slika kugli ispod je reda radi, one su na auto bile postavljene još prije rijeke, ali ajde da ih spomenem...

Uglavnom, primjeti se kvalitetnije držanje novih guma (BF Goodrich G-Force Profiler 205/45 R16), stare su bile veæ pomalo "umorne" izgleda... a i vožnja je sad tiša kad ne ronda ležaj

Kako isprobati da li sve na autu štima? Sljemeeeeee!

part 1
[yt=425,350]Iajo5rMe3YU[/yt]
part 2
[yt=425,350]mpe_fQvkiO8[/yt]
Šteta što nisam snimio kompletan downhill, mpg fajl je došao do 2 GB, a FAT 32 ne ide više od toga

A na kraju je actually najinteresantnije (hint: vidi koènice na kraju filmiæa

)
I na kraju nešto i uz tematiku foruma...
Nije da nisam zadovoljan sa JVC Chameleon headunitom, no eto, uletilo je nešto bolje. Za 20-ak dana ubacujemo ovo:

Alpine CDA-9853R
Veæ vidim da æe se negdje ubacivati još jedno pojaèalo i slagati 3-way aktiva

lol